Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Klaus Iohannis, certat de foștii simpatizanți. În doar câteva ore, şeful statului a pierdut mii de aprecieri pe reţelele de socializare

După desemnarea europarlamentarului Viorica Dăncilă, Klaus Iohanns se confruntă cu un val de critici din partea vechilor simpatizanţi.

de Redactia Observator

la 18.01.2018 , 21:41

După desemnarea europarlamentarului Viorica Dăncilă, Klaus Iohanns se confruntă cu un val de critici din partea vechilor simpatizanţi. În doar câteva ore, şeful statului a pierdut mii de aprecieri pe reţelele de socializare. Iar câţiva dintre protestatarii din Piaţa Victoriei s-au mutat, aseară, la Cotroceni.

Grupul intitulat "Iniţitiva România" a venit cu pancarte în jurul Palatului Cotroceni, la patru ore de la desemnarea Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de premier. 

Protestul a mers mai departe pe Facebook, unde de pe pagina preşedintelui au dispărut peste 3000 de like-uri. 

Vezi și

Alex Negrea, consultant social media: "Oamenii s-au supărat, foarte mulţi oameni au reacţionat emoţional la ce s-a întâmplat ieri.

Nu ştiu cât de mare legătură are cu susţinerea preşedintelui, cât cu a vedea pe newsfeed ce se publică pe pagina respectivă. Poate unii au simţit nevoia să ia o pauză de la chestia asta şi să nu se enerveze şi mai tare şi să nu mai citească ce scrie preşedintele pe pagină."

Reacţia vine la un an de la momentul în care preşedintele ieşea, în geacă roşie, în mijlocul protestatarilor de la Piaţa Universităţii. 

A transmis atunci că cei din piaţă sunt "românii lui". 

Acum, pagina de facebook a preşedintelui s-a umplut de mesaje de la admiratorii mâhniţi. I-au transmis "la revedere" în limba germană. 

"Domnule Iohannis (că domnule preşedinte nu vă mai pot spune), astăzi aţi dovedit că nu meritaţi votul meu. Aţi ales hoţia, de teamă să nu vă pierdeţi funcţia. Auf wiedersehen!", este unul din mesajele internauţilor.

Un alt utilizator scrie că ceea ce a făcut preşedintele este chiar trădare naţională. 

"Trădare naţionalăăă!!! Cu riscul că putea fi demis, rămânea alături de popor şi doar împreună cu poporul putea stâlci mafia psd-istă", a scris un alt fost simpatizant al lui Iohannis.

Adrian Ursu: "Este clar o ruptură, s-a rupt pufoaica, geacă roşie cu care preşedintele a descins între protestatari atunci când a dorit să se arate de partea lor. de data aceasta, calculele sunt altele. A stabilit că este mai avantajos să lase un partid PSD să continue ce a început, eventual să se erodeze până la următoarele alegeri şi pe de altă parte să nu fie acuzat că ar produce o criză."

După anunţul desemnării noului premier, Klaus Iohannis nu a mai avut nicio ieşire publică. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri politice » Klaus Iohannis, certat de foștii simpatizanți. În doar câteva ore, şeful statului a pierdut mii de aprecieri pe reţelele de socializare