Antena Meniu Search
x

Ionuț Moșteanu: Sper ca Iohannis să-i ceară lui Cîțu să facă un pas în spate

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a spus, luni, că speră ca președintele Klaus Iohannis să-i ceară lui Florin Cîțu să facă un pas în spate: „Ar fi o dezicie înțeleaptă, de oameni de stat, care ar debloca această situație”.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 12:35

Ionuț Moșteanu: Sper ca Iohannis să-i ceară lui Cîțu să facă un pas în spate
Ionuț Moșteanu: Sper ca Iohannis să-i ceară lui Cîțu să facă un pas în spate - Hepta

„Sper ca în urma acestei întâlniri președintele Klaus Iohannis să-i ceară lui Florin Cîțu să facă un pas în spate și astfel să terminăm această criză politică, să ne reașezăm la masă cu partenerii de la PNL și UDMR, să continuăm ce am început acum opt luni cu un nou premier de la PNL”, spune liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu.

El apreciază că această decizie ar fi una „înțeleaptă”.

„Sper că aceasta va fi decizia. Ar fi o decizie înțeleaptă, de oameni de stat, care ar debloca această situație”, adaugă Moșteanu.

Premierul Florin Cîţu a fost convocat, luni, la ora 12:30, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis, pentru o discuţie pe tema crizei guvernamentale.

Sâmbătă, Klaus Iohannis a reacţionat dur la adresa USR-PLUS, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook. Şeful statului a afirmat că că „noua alianţă” cu AUR este „un afront la adresa românilor”.

Solicit USR PLUS să cumpănească foarte bine implicaţiile asocierii cu obiectivele promovate de AUR şi să pună punct acestor gesturi politice iresponsabile, să îşi respecte electoratul şi să se întoarcă la masa dialogului, pentru a găsi împreună cu partenerii din Coaliţie o soluţie viabilă şi raţională de a debloca actuala situaţie”, a scris Iohannis pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Ionuț Moșteanu: Sper ca Iohannis să-i ceară lui Cîțu să facă un pas în spate