Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, după victoria din turul doi, la alegerile prezidenţiale: "Eu am un război cu PSD" (Video)

Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la preşedinţia României, după ce a învins-o în turul doi al algerilor prezidenţiale pe contracandidata sa, Viorica Dăncilă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.11.2019, 21:54

Mesajul lui Iohannis, după câştigarea alegerilor prezidenţiale
Iohannis a câştigat Alegerile Prezidenţiale din 2019 - Inquam Photos / Octav Ganea

Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la preşedinţia României, după ce a învins-o în turul doi al algerilor prezidenţiale pe contracandidata sa, Viorica Dăncilă.

Un Exit Poll Curs-Avangarde îl arată câştigător clar pe Klaus Iohannis, cu un procent de 64,8%. Viorica Dăncilă ar fi obţinut 35,2%.

Iohannis a obţinut un nou mandat la preşedinţia României

Iohannis a câştigat detaşat alegerile prezidenţiale din România, potrivit unui Exit Poll Curs-Avangarde. Potrivit sondajului, Klaus Iohannis a obţinut un procent de 64,8%, iar Viorica Dăncilă 35,2%.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"O mentiune specială pentru românii din diasporă, care au mers în număr extraordinar de mare la vot. Este o victorie importantă, cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD-ului. Primesc această victorie cu bucurie, cu mulţumire, cu modestie şi cu încredere în România. Vă promit astăzi, aici, în acestă seară, că voi fi preşedintele tuturor românilor.  După această victorie sunt multe lucruri de făcut, multe lucruri de reparat, ma voi implica pentru a crea o nouă majoritate, compusă din partidele democratice, care vor duce România spre europenizare. Voi fi un preşedinte total implicat pentru România. Eu nu am un război cu votanţii PSD-ului, eu am un război cu PSD, care încearcă să se cramponeze de putere în judeţe", a declarat Klaus Iohannis, imediat după publicarea primelor cifre exit-poll.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, după victoria din turul doi, la alegerile prezidenţiale: "Eu am un război cu PSD" (Video)