Klaus Iohannis a anunţat cum vor fi cheltuite miliardele de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, neaprobat încă de Comisia Europeană

De Redactia Observator.
Publicat: 17.03.2021, 17:10.
Actualizat: 17.03.2021, 17:32

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut o declaraţie de presă în care a expus modul în care vor fi cheltuite miliardele de euro prevăzute în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, dar şi despre situaţia epidemiologică din România, care se confruntă cu o etapă de creştere a cazurilor de persoane infectate cu coronavirus.

Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă miercuri de la ora 17.00

https://www.presidency.ro/

Cele mai importante declaraţii ale lui Klaus Iohannis:

Citește și:

Klaus Iohannis face apel la români să nu se relaxeze în lupta cu Covid-19

Şeful statului a avut o şedinţă de lucru pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu, vicepremierul Dan Barna, vicepremierul Hunor Kelemen şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, de la ora 16.00.

Liderul PNL Ludovic Orban a precizat că forma finală a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie să beneficieze de susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis şi a adăugat că este creionată, în linii mari, structura PNRR, potrivit news.ro.

„Deja la nivelul coaliţiei avem creionată, în linii mari, structura Planului Naţional de Rezilienţă şi Redresare. Conform programului de guvernare evident forma finală a programului trebuie să beneficieze şi de susţinerea preşedintelui şi a Administraţiei Prezidenţiale şi vom avea o discuţie extrem de importantă privitoare la PNRR”, a declarat Ludovic Orban, miercuri la Parlament.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.