Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea: "Am avut o prietenie strânsă cu Eduard Hellvig"

Liviu Dragnea, şeful Camerei Deputaţilor, a declarat, duminică, în emisiunea "Punctul de întâlnire" de la Antena 3, că a avut o relaţie foarte bună în trecut cu Eduard Hellvig, şeful SRI.

Vezi și

Liviu Dragnea, şeful Camerei Deputaţilor, a declarat, duminică, în emisiunea "Punctul de întâlnire" de la Antena 3, că a avut o relaţie foarte bună în trecut cu Eduard Hellvig, şeful SRI.

"Am avut o relaţie de prietenie strânsă cu Hellvig. Aveam proiect comun, USL. Aveam zile, nopţi, în care trebuia să ţinem nişte negocieri. Erau foarte nedreptăţite şi tensiuni foarte mari. Dl Antonescu şi Ponta nu stăteau, am avut momente tensionate şi amândoi stăteam ca să ducem proiectul mai departe. După ce a devenit director SIE, avem o relaţie instituţională. După ce nu o să mai fim, probabil relaţia de prietenie o să se reia”, a spus Dragnea.

Întrebat cine va fi preşedintele Comisiei SRI, Dragnea a ezitat să dea un nume. „E o atenţie specială. Ezit să dau nume, mâine o să vorbesc cu colegii pe care i-am propus în comisia SRI. Poate nu vor, nu e comisie usoară”, a precizat preşedintele PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea: "Am avut o prietenie strânsă cu Eduard Hellvig"