Antena Meniu Search
x

Lucian Bode spune că a primit facturi la energie și gaze de 1.700 de lei, pe luna decembrie: ”Eu stau în chirie”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat, joi, că a primit facturi totale de 1.700 de lei pentru luna decembrie, deşi în septembrie a plătit ”trei sute şi ceva de lei”. ”M-am uitat cu îngrijorare la factura pe luna decembrie”, a afirmat ministrul, precizând că stă în chirie, iar proprietarul este persoană juridică şi nu va beneficia de compensare.

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 22:05

Lucian Bode, afectat de criza din energie: ”M-am uitat cu îngrijorare la factura pe luna decembrie, undeva la 1.700 de lei”
Lucian Bode, afectat de criza din energie: ”M-am uitat cu îngrijorare la factura pe luna decembrie, undeva la 1.700 de lei” - Mediafax Foto / Emanuel Titus iliesi via Hepta

Lucian Bode a fost întrebat, joi, dacă a primit factura la energie şi a răspuns: ”Mi-a venit factura la energie. Eu stau în chirie aici, m-am uitat şi eu pe luna septembrie, aveam undeva energie electrică - gaze naturale trei sute şi ceva de lei. Cu îngrijorare m-am uitat la factura de pe luna decembrie,  undeva la 1.700 de lei, energie electrică şi gaze naturale”, scrie news.ro.

Bode a precizat că factura vine proprietarului, persoană juridică.  

”Menţionez faptul că contractul este pe proprietar, iar proprietarul este persoană juridică, aşadar speranţele mele de a beneficia proprietarul de o compensare sunt zero”, a mai declarat Bode.  

Milioane de consumatori din întreaga ţară au primit facturi uriaşe la energie şi gaze naturale pentru luna decembrie, autorităţile adoptând un sistem de plafonare, însă acesta nu se aplică retroactiv.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri politice » Lucian Bode spune că a primit facturi la energie și gaze de 1.700 de lei, pe luna decembrie: ”Eu stau în chirie”