Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban, revoltat pe echipa lui Florin Cîțu la Congresul PNL: "Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie!"

Ludovic Orban a reclamat că unii dintre delegaţii care au votat la congresul PNL au arătat buletinul de vot coordonatorilor. El a dat exemplul unora dintre filialele judeţene, susţinând că acest fenomen nu se aplică delegaţilor din toate judeţele. "Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie!", a spus el.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 16:59

Ludovic Orban
Ludovic Orban - Mediafax Foto / Eduard Vînătoru via Hepta (arhivă)

Ludovic Orban a arătat, în timpul votului pentru funcţia de preşedinte al PNL, că există „mai multe modalităţi de verificare” a votului delegaţilor din unele filiale ale partidului. "Sunt semnale că sunt cel puţin 14 organizaţii în care sunt oameni cărora li s-a cerut foarte clar să-şi arate votul", a declarat Ludovic Orban, în timpul desfăşurării scrutinului intern.

El a dat ca exemplu fialele din Constanţa , Vaslui, Neamţ, Teleorman. "Să le fie ruine! Asta nu e democraţie!", a adăugat Orban. Acesta a precizat că singura autoritate în această privinţă este comisia de numărare a voturilor, care a stabilit care este procedura de votare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban, revoltat pe echipa lui Florin Cîțu la Congresul PNL: "Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie!"