Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu: "Am un prieten foarte bun care în fiecare dimineaţă îmi scrie 'Jos Guvernul'. E un slogan mobilizator"

Marcel Ciolacu a explicat, vineri la Conferinţa judeţeană PSD Hunedoara, că are un prieten foarte bun care în fiecare dimineaţă îi scrie „Jos Guvernul” şi acest lucru îl face să se simtă foarte bine, pentru că este un slogan mobilizator. Preşedintele PSD le-a mai spus social-democraţilor că nu se supără dacă primeşte de la aceştia mesajul „Jos Guvernul”, în loc de „Salut, Marcel” şi consideră că acesta este „un mod de a te autoapăra”, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 17:46

Marcel Ciolacu: "Am un prieten foarte bun care în fiecare dimineaţă îmi scrie 'Jos Guvernul'. E un slogan mobilizator"
- Profimedia

„O să încep cu un slogan mobilizator 'Jos Guvernul'. Să ştiţi că am un prieten foarte bun, decan la o importantă facultate din Bucureşti care în fiecare dimineaţă îmi scrie 'Jos Guvernul'. Şi mă simt, Vasile, foarte bine. Eu aşa rezist. Şi îi rog pe toţi prietenii şi pe dumneavoastră, atunci când îmi mai scrieţi pe WhatsApp sau prin sms-uri, în loc să îmi scrieţi 'Salut, Marcel', nu mă deranjează dacă începeţi cu 'Jos Guvernul'. E un mod de a te autoapăra”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Conferinţa judeţeană PSD Hunedoara, vineri la Domeniile Streiului din comuna Băcia.

Preşedintele PSD a adăugat că problema României sunt liderii, iar important între oamenii politici este cine este lider politic.

„Să ştiţi că cred că suntem atât de mulţi preşedinţi în România, de batem şi ordonatorii de credite. Problema României sunt liderii. Bătaia între oamenii politici ar trebui să fie cine este lider politic, cine se transformă din om politic în om de stat, care trebuie decis ce e mai bine nu neapărat pentru tine, nu neapărat pentru partidul din care faci parte, ci în primul şi în primul rând ce e mai bine pentru oameni şi pentru România”, a mai spus Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu: "Am un prieten foarte bun care în fiecare dimineaţă îmi scrie 'Jos Guvernul'. E un slogan mobilizator"