Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu ar putea merge cu Nicolae Ciucă la Bruxelles pentru a negocia majorarea pensiilor

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a anunțat că e posibil să meargă cu premierul Nicolae Ciucă la Bruxelles pentru a negocia majorarea pensiilor cu reprezentanţii Comisiei Europene.

de Redactia Observator

la 20.09.2022, 16:13

președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu ar putea merge cu Nicolae Ciucă la Bruxelles pentru a negocia majorarea pensiilor - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta (arhivă)

„Nu. Au început deja discuţiile pe bugetul pe anul viitor. Am anunțat deja că va fi prima oară în istoria României postdecembriste când începem discuţiile pe buget, să le finalizăm în luna noiembrie. Ştiţi cum se vota pe repede înainte de Crăciun, în ajunul Crăciunului bugetul României”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat marţi la Parlament dacă au fost discuţii în coaliţie despre majorarea pensiilor.

Marcel Ciolacu ar putea merge cu un draft la Bruxelles, pentru a negocia majorarea pensiilor

Chestionat despre negocierile cu cei de la CE privind creşterea pensiilor, Ciolacu a răspuns: „În acest moment, premierul colectează de la absolut toţi miniştri un draft întreg cu care se va merge la Bruxelles pentru a se negocia”.

„Este posibil ca atât premierul, cât şi eu să mergem împreună să ducem aceste negocieri cu Comisia Europeană”, a completat Ciolacu.

El a mai spus că „aceste măsuri se iau în bugetul de stat pe anul viitor”. „Pentru prima oară în politica românească începem aceste discuţii. Eu menţin măsurile anunţate de către PSD”, a conchis liderul social-democraţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu ar putea merge cu Nicolae Ciucă la Bruxelles pentru a negocia majorarea pensiilor