Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu, după ce Rusia ne-a amenințat: "România e o țară sigură și nu va intra în niciun război"

"România e o țară sigură și nu va intra în niciun război", declară premierul Marcel Ciolacu în Timiș, referindu-se la cazul diplomatului din Ambasada Rusiei la București, declarat persona non grata de către autoritățile române.

de Redactia Observator

la 25.05.2024 , 11:52

Marcel Ciolacu: "România e o țară sigură și nu va intra în niciun război"
Marcel Ciolacu: "România e o țară sigură și nu va intra în niciun război" - Profimedia

Marcel Ciolacu a fost întrebat ce trebuie să facă România, după ce un diplomat din Ambasada Rusiei la București a fost declarat persona non grata de către autoritățile române, iar Rusia a anunțat că va riposta. "Trebuie să facă în continuare ce a făcut și până acum", a răspuns premierul, potrivit Mediafax.

"Am văzut cu domnul Grindeanu o îngrijorare a Rusiei că lucrează o companie cu 3000 de angajați pe Autostrada Moldovei și o îngrijorare mare a administrației rusești, de ce în acest moment o companie lucrează cu 3000 de angajați 24 de ore din 24 pe autostrada Moldovei. Dânșii sunt îngrijorați, eu mă bucur că ne ținem de cuvânt și facem autostrada", a adăugat premierul.

Întrebat dacă România trebuie securizată mai bine, Ciolacu a răspuns că țara noastră e o țară foarte sigură: "Rusia nu va ataca România, e un joc. Este un război și hibrid, iar țara care supusă celui mai mare război hibrid este Republica Moldova. România e o țară sigură și nu va intra în niciun război, dar suntem pregătiți. Nu vă luați chiar după toate știrile".

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu, după ce Rusia ne-a amenințat: "România e o țară sigură și nu va intra în niciun război"