Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu nu exclude o alianță politică sau chiar electorală cu PNL, pentru "stabilitatea" României: "Eu doresc mâine să anunț tot calendarul de alegeri"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, despre negocierile din coaliţie cu PNL, că una dintre soluţii este o alianţă electorală sau o alianţă politică care va da stabilitate României, şi că el doreşte ca mâine să anunţe tot calendarul de alegeri. "Cred că suntem nişte oameni serioşi, dacă venim în faţa românilor cu un proiect pentru anumite alegeri, venim cu un proiect de ţară pentru toate alegerile, dacă decidem acest lucru", a mai afirmat Ciolacu.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 15:24

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu nu exclude o alianță politică sau chiar electorală cu PNL, pentru "stabilitatea" României: "Eu doresc mâine să anunț tot calendarul de alegeri" - Inquam Photos / Octav Ganea

"Sunt ferm convins că mâine, atât eu, cât şi preşedintele Nicolae Ciucă, vă vom răspunde la aceste întrebări. Este incorect ca în timpul unor negocieri şi unor discuţii eu să vă spun cum se va face. Eu vreau să iau, împreună cu preşedintele Nicolae Ciucă, cea mai bună decizie în ceea ce priveşte românii, viitorul României şi stabilitatea României", a anunţat Ciolacu la Parlament, întrebat despre negocierile din coaliţia de guvernare.

Liderul PSD a precizat că trebuie văzut care este propunerea finală şi că nu este o negociere pe funcţii.

Marcel Ciolacu vrea "o cale foarte clară împotriva extremismului în România"

"Sunt două programe de armonizat, pentru că categoric că vom veni cu un program. Este o cale foarte clară împotriva extremismului din România, care există în acest moment şi trebuie să recunoaştem acest lucru. Vom vedea şi percepţia românilor", a arătat Ciolacu, potrivit News.ro.

Pe acelaşi subiect

Întrebat dacă cele două partide se îndreaptă spre o alianţă electorală, preşedintele PSD a spus: "Nu, asta înseamnă că este una dintre soluţii o alianţă electorală sau o alianţă politică, care va da stabilitatea României. Ce spun cu certitudine, şi vă spun ca prim-ministru, eu doresc mâine să anunţ tot calendarul de alegeri"

Ciolacu a precizat că nu trebuie să fie un calendar în care astăzi iau o decizie, şi apoi se mai strâng  iar, după o săptămână.

"Șanse foarte mici" ca alegerile parlamentare să fie comasate cu cele prezidențiale, crede Marcel Ciolacu

Întrebat despre şansele ca alegerile parlamentare să fie comasate cu alegerile prezidenţiale, Marcel Ciolacu a spus că "şansele sunt foarte mici".

Preşedintele PSD a fost întrebat şi despre scenariul unui candidat comun al coaliţiei. "Eu îmi doresc ca cele două partide să vină cu două programe, le avem deja, în ceea ce priveşte o stabilitate a României", a arătat Ciolacu.

"Cred că suntem nişte oameni serioşi, dacă venim în faţa românilor cu un proiect pentru anumite alegeri, venim cu un proiect de ţară pentru toate alegerile, dacă decidem acest lucru", a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu nu exclude o alianță politică sau chiar electorală cu PNL, pentru "stabilitatea" României: "Eu doresc mâine să anunț tot calendarul de alegeri"