Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu: PSD va vota o moțiune depusă de AUR și USR-PLUS

PSD va vota o eventuală moțiune de cenzură depusă de AUR și USR PLUS, a declarat joi seara liderul PSD Marcel Ciolacu, care și-a exprimat, totuși dubii că partidele respective vor putea strânge semnăturile necesare.

De Redactia Observator la 02.09.2021, 22:40
Marcel Ciolacu: PSD va vota o moțiune depusă de AUR și USR-PLUS - Hepta/Mediafax/Eduard_Vinatoru

„USR are o hârtie”, a spus Ciolacu, care a subliniat că nimeni nu se poate folosi de PSD pentru a-și rezolva problemele.

157 de semnături

Ciolacu a precizat că are, până în prezent 157 de semnături și că pentru depunerea moțiunii PSD are nevoie de 234 de semnături. Pe de altă parte el a spus că nu va putea evita să vorbească în textul moțiunii de miniștrii USR PLUS, de programe precum IMM Invest sau de activitatea ministrului Economiei Claudiu Năsui, potrivit Mediafax.

În context, Ciolacu e exclus posibilitatea sprijinirii unui guvern minoritar PNL. A dmis, în schimb, că ar conta pe sprijinul membrilor PNL care nu îl susțin pe Florin Cîțu la votul moțiunii.

Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. În același timp PSD pregătește propria moțiune.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu: PSD va vota o moțiune depusă de AUR și USR-PLUS