Antena Meniu Search
x

Foto Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Zelenski și Ursula von der Leyen la Atena. Ce au discutat

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, luni, la Atena, cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și președinta Comisiei Europene, Ursula von de Leyen.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 22:03

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Zelenski la Atena, 21 august 2023
Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Zelenski și Ursula von der Leyen la Atena. Ce au discutat - Twitter

"Am discutat cu președintele despre eforturile continue ale României de a sprijini Ucraina. Suntem alături de Ucraina până la victorie și la reconstrucția țării. Susținem începerea negocierilor de aderare cu UE în acest an. Românii din Ucraina au sprijinul nostru comun", a scris Marcel Ciolacu pe Twitter, alături de o fotografie de la întâlnirea cu Zelenski.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marcel Ciolacu a discutat și cu Ursula von der Leyen

Premierul Marcel Ciolacu a avut, luni, la Atena, o discuţie cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre provocările de securitate ale României la Marea Neagră, eforturile făcute de ţara noastră în contextul războiului din Ucraina, implementarea PNRR şi aderarea la spaţiul Schengen.

"Am prezentat situaţia actuală la frontierele ţării noastre şi am susţinut necesitatea unui sprijin financiar suplimentar pentru România în contextul actual care necesită accelerarea dezvoltării infrastructurii. De asemenea, am subliniat evoluţiile în ceea ce priveşte implementarea PNRR, respectiv anumite jaloane cu măsuri fiscal bugetare din acest plan negociate de fostele guverne de dreapta, precum şi situaţia finanţelor publice şi intenţia Guvernului de a păstra deficitul în limite rezonabile fără a afecta economia şi populaţia", a scris Ciolacu pe Facebook.

De asemenea, precizează prim-ministrul, a solicitat preşedintelui Comisiei Europene intensificarea eforturilor comune pentru aderarea României la spaţiul Schengen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Zelenski și Ursula von der Leyen la Atena. Ce au discutat