Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu anunță că PSD intenționează să intre în grevă parlamentară

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susţine că formaţiunea ia în calcul greva parlamentară, urmând a boicota şedinţele de plen. De asemenea, Ciolacu îl acuză pe Ludovic Orban de abuz, urmând a se dresa Curţii Constituţionale

de Redactia Observator

la 14.04.2021, 10:38

Marcel Ciolacu anunță că PSD intenționează să intre în grevă parlamentară
Marcel Ciolacu - Hepta
  • Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, la Antena 3, că formaţiunea ia în calcul greva parlamentară.
  • Liderul PSD a precizat că va avea o discuţie în acest sens şi cu parlamentarii AUR: ”O să vorbim şi cu cei de la AUR, dacă tot nu contează Opoziţia”.
  • Ciolacu reclamă ”abuzurile” pe care le-ar fi săvârşit coaliţia de Guvernare, dar şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Urmează și greva parlamentară, anunță președintele PSD, Marcel Ciolacu. El apreciază că Ludovic Orban a făcut un abuz pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului Vlad Voiculescu în termenul regulamentar:„Vom merge la CCR, act premergător schimbării din funcţie”, potrivit Mediafax.

„Urmează şi greva parlamentară. Este tot un instrument”, spune la Antena 3 Marcel Ciolacu. La întrebarea moderatorului dacă ia în calcul și acest tip de protest, liderul PSD a răspuns: „Categoric. Mergem la comisii şi Opoziţia nu mai merge la plen. O să vorbim şi cu cei de la AUR, dacă tot nu contează Opoziţia”.

Totodată, el îl critică pe președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului Vlad Voiculescu în termenul regulamentar. „Vom face la Curte şi vom aştepta dacă preşedintele Camerei Deputaților (Ludovic Orban - n.r.) a încălcat regulamentul şi a făcut un abuz. Este act premergător schimbării din funcţie”, conchide Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu anunță că PSD intenționează să intre în grevă parlamentară