Antena Meniu Search
x

Marian Vanghelie îl atacă pe Victor Ponta: "N-a fost niciodată premier"

Întrebat dacă crede că Victor Ponta va mai fi premier în toamnă, Marian Vanghelie a spus că nu crede că acesta a fost vreodată prim-ministru

Întrebat dacă crede că Victor Ponta va mai fi premier în toamnă, Marian Vanghelie a spus că nu crede că acesta a fost vreodată prim-ministru

Marian Vanghelie s-a prezentat, luni, la Tribunalul Bucureşti, unde judecătorul a verificat măsurile preventive ale celor din dosarul său de corupţie. Întrebat la ieşire dacă apreciază că Victor Ponta va mai fi premier în toamnă, Marian Vanghelie a spus: ”Eu nu cred că Victor Ponta a fost premier niciodată”.

Referitor la mediul politic, Vanghelie a răspuns: "V-am spus că există un ciclu - unii-s mari azi, mâine sunt alţii mari, nu mă mai interesează pe mine. Pe mine poate să mă intereseze ce va urma în politica românească în următorii ani".

Întrebat despre acuzaţiile din dosarul său şi dacă a primit vreodată bunuri sau bani din presupusele fapte de corupţie imputate de anchetatorii DNA, Vanghelie a susţinut că a mai primit "o clopotniţă la o biserică", potrivit Antena3.

"Am trimis zece camioane de apă la sinistraţii de la Botoşani, s-a numit comisionul meu. Concret, când se va demonstra că am primit ceva eu, pentru mine, atunci pe mine nu ma veti mai vedea în spaţiul public. Înseamnă că eu nu mai însemn nimic, nu mai valorez nimic", a mai spus fostul edil.

El a susţinut că acuzaţiile din dosarul său reprezintă "o poveste": "Mi-a spus un avocat care a fost şi procuror. Mi-a spus ca este ca şi dosarul lui Ceauşescu, a fost la fel. Întelegeţi?".

Referitor la perioada arestului preventiv şi cea a arestului la domiciliu, Marian Vanghelie a spus că cel mai mult l-au "întărit" mesajele de la oameni.

Întrebat dacă ar reveni la Primăria Sectorului 5, Marian Vanghelie a spus că este posibil, dacă oamenii consideră că merită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Marian Vanghelie îl atacă pe Victor Ponta: "N-a fost niciodată premier"