Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Victor Ponta, după moartea Regelui Mihai: "Mă consider privilegiat că am avut ocazia să-l întâlnesc personal"

Victor Ponta a spus despres Regele Mihai că a fost o personalitate care a marcat istoria României şi că se consideră privilegiat că a avut ocazia să îl cunoască

Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj după anunţul morţii Regelui Mihai. Fostul premier a scris că Majestatea Sa a fost o personalitate care a marcat istoria României şi că se consideră privilegiat că a avut ocazia să îl întâlnească personal. 

„Sincere condoleanţe Familiei Regale şi tuturor românilor pentru această uriaşă pierdere! Majesatatea Sa Regele Mihai a fost o personalitate care a marcat istoria României aproape un secol. Mă consider un privilegiat pentru că am avut ocazia să îl întâlnesc personal şi să exprim respectul şi admiraţia. Dumnezeu să îl odihnească”, a scris Ponta.

Regele Mihai a încetat din viaţă marţi, la ora 13, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia, anunţă Casa Regală. La căpătâiul regelui a stat până în ultima clipă fiica sa, principesa Maria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Mesajul lui Victor Ponta, după moartea Regelui Mihai: "Mă consider privilegiat că am avut ocazia să-l întâlnesc personal"