Meniu
Search
x

Mircea Fechet, noul ministrul al Mediului, apelor și pădurilor, a depus jurământul. VIDEO

Mircea Fechet, noul ministru al Mediului, a depus jurământul la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui României, Klaus Iohannis. Costel Alexe, fostul ministru al Mediului, a fost ales președinte al Consiliului Judeţean Iaşi, renunțând astfel la fotoliul de ministru.

De Cristian Ionescu la 05.11.2020, 20:33
Vezi și

Administraţia Prezidenţială: "Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 5 noiembrie, decretul prin care se ia act de demisia domnului Costel Alexe, ministrul mediului, apelor şi pădurilor, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului. Decret prin care se numeşte în funcţia de membru al Guvernului domnul Mircea Fechet, ministrul mediului, apelor şi pădurilor"

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a avut loc la Palatul Cotroceni.

Mircea Fechet, în vârstă de 40 de ani, era secretar de stat în Ministerul Mediului, având în coordonare Administraţia Fondului pentru Mediu, Garda Naţională de Mediu, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Direcţia Generală Deşeuri, Situri Contaminate şi Substanţe Periculoase, Direcţia Generală Evaluare Impact şi Controlul Poluării.

El este absolvent al Facultăţii de Stiinţa şi Ingineria Alimentelor de la Universitatea Dunărea de Jos, Galaţi, precum şi al Universităţii George Bacovia, Bacău, Facultatea de Drept si Stiinţe Administrative.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Mircea Fechet, noul ministrul al Mediului, apelor și pădurilor, a depus jurământul. VIDEO