Antena Meniu Search
x

Video Mircea Geoană se pregăteşte să-şi depună candidatura la prezidenţiale - surse

Mircea Geoană se pregăteşte să-şi depună candidatura la prezidenţiale, potrivit unor surse politice! Mandatul actualului secretar general adjunct al NATO se încheie anul viitor, în luna octombrie, iar alegerile vor fi în 2024. 

de Redactia Observator

la 07.07.2022, 08:17

Hepta Vezi și

În orice caz, Mircea Geoană este din ce în ce mai prezent în spaţiul public, desigur şi în contextul războiului din Ucraina. De pildă, secretarul general adjunct al NATO are o prezenţă  constantă şi la tot felul de evenimente publice din România, inclusiv la unele mondene si caritabile. Chestionat cu privire la posibila candidatură la preşedinţie din partea PSD a lui Mircea Geoană, liderul formaţiunii politice a refuzat să dea un răspuns clar, dar a sugerat că nu ar fi imposibil, deşi aceleaşi surse politice susţin că Marcel Ciolacu se teme de precedentele controverse din istoricul lui Geoană.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: Îmi mențin părerea că statutul Partidului Social Democrat trebuie modificat și candidatul pentru funcția de președinte al României trebuie ales de baza partidului, ci nu de un număr limitat de oameni, care chiar dacă suntem reprezentativi, nu cred că este abordarea corectă. În principiu, oricum cutuma că președintele partidului, automat și candidat, a luat sfârșit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Mircea Geoană se pregăteşte să-şi depună candidatura la prezidenţiale - surse