Sorin Grindeanu, despre votarea moțiunii, luni: "Cine nu se prezintă sau votează invers, nu mai face parte din echipa PSD"

De Cristian Ionescu.
Publicat: 30.08.2020, 16:16.
Actualizat: 30.08.2020, 16:45

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a anunțat că parlamentarii care vor lipsi la votul moțiunii de cenzură fără vreun motiv obiectiv, sau cei care nu vor vota moțiunea, nu vor mai face parte din partid.

Moțiunea va fi supusă la vot

Toți parlamentarii PSD vor trebui să fie prezenți la moțiune, dacă vor să română în partid

Profimedia

"PSD se bazează sută la sută pe voturile parlamentarilor PSD. Eu am convingerea că mâine această moţiune de cenzură va fi votată şi va trece. Eu vă spun că mâine această moţiune de cenzură va fi votată şi adoptată. Cine nu se prezintă mâine sau votează invers, dacă nu există o cauză obiectivă, înseamnă că nu mai face parte din echipa PSD. Vreau să fiu cât se poate de clar din acest punct de vedere. Cine din PSD mâine nu votează moţiunea de cenzură sau găseşte cauze nerealiste în a nu fi prezent înseamnă că nu face parte din echipa PSD" a declarat Grindeanu.

Întrebat dacă îşi va asuma funcţia de candidat pentru şefia Guvernului, Sorin Grindeanu a precizat că nu este propunerea PSD pentru funcţia de premier, arătând că nu se înscrie în profilul de premier prezentat anterior de Marcel Ciolacu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.