Antena Meniu Search
x

Sorin Grindeanu, despre votarea moțiunii, luni: "Cine nu se prezintă sau votează invers, nu mai face parte din echipa PSD"

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a anunțat că parlamentarii care vor lipsi la votul moțiunii de cenzură fără vreun motiv obiectiv, sau cei care nu vor vota moțiunea, nu vor mai face parte din partid.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.08.2020, 16:45

Moțiunea va fi supusă la vot
Toți parlamentarii PSD vor trebui să fie prezenți la moțiune, dacă vor să română în partid - Profimedia
  • Grindeanu cheamă toți parlamentarii PSD la vot, până la unul
  • Moțiunea trebuie să treacă, spune prim-vicepreședintele PSD

"PSD se bazează sută la sută pe voturile parlamentarilor PSD. Eu am convingerea că mâine această moţiune de cenzură va fi votată şi va trece. Eu vă spun că mâine această moţiune de cenzură va fi votată şi adoptată. Cine nu se prezintă mâine sau votează invers, dacă nu există o cauză obiectivă, înseamnă că nu mai face parte din echipa PSD. Vreau să fiu cât se poate de clar din acest punct de vedere. Cine din PSD mâine nu votează moţiunea de cenzură sau găseşte cauze nerealiste în a nu fi prezent înseamnă că nu face parte din echipa PSD" a declarat Grindeanu.

Întrebat dacă îşi va asuma funcţia de candidat pentru şefia Guvernului, Sorin Grindeanu a precizat că nu este propunerea PSD pentru funcţia de premier, arătând că nu se înscrie în profilul de premier prezentat anterior de Marcel Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri politice » Sorin Grindeanu, despre votarea moțiunii, luni: "Cine nu se prezintă sau votează invers, nu mai face parte din echipa PSD"