Antena Meniu Search
x

Video Nelu Tătaru, despre tragedia din Piatra Neamț: Toţi miniștrii ar trebui să ne simţim vinovaţi

Duminică, mnistrul Sănătăţii ne-a numit pe noi toţi vinovaţi de tragedia de la Piatra Neamţ, astăzi şi-a nuanţat declaraţia. Toţi miniștrii Sănătăţii ar trebui să se simtă vinovaţi pentru ceea ce se întâmplă în sistemul medical românesc, a transmis Nelu Tătaru, înainte de şedinţa de urgenţă de la ministerul pe care îl conduce.

de Redactia Observator

la 16.11.2020, 17:41

Vezi și
  • Nelu Tătaru a declarat că toți miniștrii Sănătății ar trebui să se simtă vinovați pentru tragedia din Piatra Neamț.
  • Cele mai importante știri, la Observator 19

Reporter: "Ministrul Tătaru a zis că toți suntem vinovați. Cum vă simțiți?"

Ludovic Orban: "Într-un moment dificil a făcut o declarație. Întotdeauna există responsabili, vinovați individual pentru fiecare nerealizare. Din punctul meu de vedere acum, în schimb, treaba noastră este să rezolvăm toate problemele. Este siguranță în secțiile ATI, nu trebuie să judecăm toate secțiile ATI după ce s-a întâmplat la Piatră Neamț, dar trebuie să ne asigurăm o dată în plus și să sprijinim managementul spitalelor pentru a putea asigura toate dotările necesare."

Nelu Tătaru: "Nu pleacă sau nu fuge nimeni de o răspundere, dar haideţi să vedem un ministru care e de șapte luni, să vedem şi altul de 30 de ani. Toţi ar trebui să ne simţim vinovaţi, din miniştrii care am fost, pentru că tot ce se întâmplă în sănătatea românească".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Nelu Tătaru, despre tragedia din Piatra Neamț: Toţi miniștrii ar trebui să ne simţim vinovaţi