Antena Meniu Search
x

Nicolae Ciucă, convorbire telefonică cu premierul Republicii Moldova, după votul din Parlament. L-a invitat la București pe omologul său de la Chișinău

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut, joi seara, o convorbire telefonică cu premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, după votul din Parlament al noului Guvern. Premierul României l-a felicitat pentru votul substanțial obținut și pentru asumarea responsabilității de a conduce Guvernul Republicii Moldova.

de Redactia Observator

la 17.02.2023, 10:08

Nicolae Ionel Ciucă
Nicolae Ciucă, convorbire telefonică cu premierul Republicii Moldova - Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Premierul României, Nicolae Ciucă, l-a felicitat pe Dorin Recean pentru votul substanțial obținut și pentru asumarea responsabilității de a conduce Guvernul Republicii Moldova, dând asigurări privind continuarea dialogului și identificarea de soluții de sprijin pentru parcursul european, informează Guvernul.  

În cadrul convorbirii telefonice, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă l-a invitat la București pe omologul său de la Chișinău pentru a discuta despre detaliile cooperării inter-guvernamentale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Nicolae Ciucă, convorbire telefonică cu premierul Republicii Moldova, după votul din Parlament. L-a invitat la București pe omologul său de la Chișinău