Antena Meniu Search
x

Nicolae Ciucă dă asigurări: "Procentul de înmagazinare a gazelor naturale în depozitele naţionale a depășit 80%"

Procentul de înmagazinare a gazelor naturale în depozitele naţionale a depășit 80%, anunță premierul Nicolae Ciucă: „România a atins astfel ținta stabilită de Comisia Europeană pentru 1 noiembrie”.

de Redactia Observator

la 19.09.2022, 14:56

Nicolae Ciucă dă asigurări: "Procentul de înmagazinare a gazelor naturale în depozitele naţionale a depășit 80%" - Mediafax Foto via HEPTA

„Procentul de înmagazinare a gazelor naturale în depozitele naţionale a depășit 80%. România a atins astfel ținta stabilită de Comisia Europeană pentru 1 noiembrie. Continuăm proiectele deja începute pentru asigurarea independenței energetice a României, precum extracția de gaze naturale din Marea Neagră, care acoperă aproximativ 10% din necesarul de consum al țării”, transmite Nicolae Ciucă.

El dă asigurări că România va avea suficiente cantități de gaze pentru această iarnă.

„Așa cum am promis, vom avea suficiente cantităţi de gaz pentru iarna 2022–2023, astfel încât să protejăm consumatorii casnici, IMM-urile, serviciile sociale și industria critică”, încheie premierul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Nicolae Ciucă dă asigurări: "Procentul de înmagazinare a gazelor naturale în depozitele naţionale a depășit 80%"