Antena Meniu Search
x

Nicolae Ciucă le-a spus liberalilor că rotația în cadrul Guvernului se va face ca în protocol: "Vă asigur"

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a dat asigurări colegilor săi, la întâlnirea de duminică de la Vila Lac, că rotația în cadrul Guvernului se va face ca în protocol: „Vă asigur”. El le-a cerut liberalilor să înceteze lupta internă, transmite Mediafax, citând surse din partid.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 13:51

premierul Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă le-a spus liberalilor că rotația în cadrul Guvernului se va face ca în protocol: "Vă asigur" - Profimedia Images

 În urma discuțiilor despre preluarea sau păstrarea unor ministere, Nicolae Ciucă ne-a spus colegilor săi, reuniți, duminică, la Vila Lac, că rotația se va face „ca în protocol”.

„PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de președinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea țării și a făcut ceea ce a spus că face. Nu a provocat și nu a răspuns provocărilor politice. Guvernul a fost performant - cel mai bun procent de absorbție, în context economic grav. Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur", a spus Ciucă.

Nicolae Ciucă le-a cerut liberalilor să oprească lupta politică

„Opriți lupta internă, luptați pentru români cu programe, cu soluții! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării. Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui”, a mai spus președintele PNL în ședința internă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Stiri politice » Nicolae Ciucă le-a spus liberalilor că rotația în cadrul Guvernului se va face ca în protocol: "Vă asigur"