Antena Meniu Search
x

Nicuşor Dan este candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei

Nicuşor Dan este susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, a anunţat joi liderul liberal Ludovic Orban, care a precizat că din cercetarea sociologică a PNL a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, nu şi bătălia cu PSD. El a acuzat-o pe Gabriela Firea că ”a făcut praf Bucureştiul”.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.02.2020, 12:52

Nicuşor Dan la Primăria Capitalei
Nicuşor Dan este candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei - hepta

Nicuşor Dan este susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, a anunţat joi liderul liberal Ludovic Orban, care a precizat că din cercetarea sociologică a PNL a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, nu şi bătălia cu PSD. El a acuzat-o pe Gabriela Firea că ”a făcut praf Bucureştiul”.

”Vreau să vă anunţ că în urma discuţiei cu Nicuşor Dan a luat decizia de a-l propune pe Nicoşor Dan ca şi candidat la Primăria Capitalei, susţinut de PNL. În zilele următoare voi susţine această propunere în faţa conducerii PNL”, a anunţat Orban.

El a subliniat că PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă în Bucureşti, din care a rezultat că toţi candidaţii PNL au şanse de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu exista garanţia că vor câştiga bătălia cu PSD. ”Nu am avut nicio negociere politică cu Nicuşor Dan”, a precizat Orban, adăugând că discuţiile cu acesta au vizat problemele Capitalei şi soluţiile pentru acestea.

El amintit că Nicuşor Dan a primit sprijinul USR Bucureşti.

Nicuşor Dan, susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei

Nicuşor Dan a mulţumit într-o postare pe Facebook lui Ludovic Orban pentru susţinerea candidaturii sale la Primăria Capitalei din partea PNL. Nicuşor Dan afirmă că este un gest de mare responsabilitate politică, în condiţiile în care PNL are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziţie.

”Mulţumesc preşedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susţinerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condiţiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziţie. Prin acest gest de responsabilitate, dorinţa bucureştenilor de a avea un candidat unic al Opoziţiei împotriva administraţiei Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”, ascris pe Facebook Nicuşor Dan.

El asigură mediul de afaceri că va avea în el ”un partener de bază”.

”Oraşul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacţiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizaţiile în termenul legal. Vom fi o interfaţă între mediul de afaceri local şi sistemul local de învăţământ. Vom avea o politică corectă şi predictibilă de achiziţii publice. Vom ajuta financiar şi logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative şi cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferinţe care să pună Bucureştiul pe harta globală de business”, mai anunţă Nicuşor Dan, care transmite presei că nu va da alte declaraţii pe acest subiect ”până după momentul unei discuţii aplicate cu Ludovic Orban”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Nicuşor Dan este candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei