Antena Meniu Search
x

Orban, întrebat dacă este posibil să apară şi al treilea candidat la şefia PNL: E posibil 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu exclude posibilitatea de a mai apărea candidaţi la şefia formaţiunii. ”PNL este un partid democratic, în care nimeni nu a fost descurajat să candideze dacă are o ofertă serioasă”, a declarat Orban. 

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 13:46

Ludovic Orban, liderul PNL
Ludovic Orban, liderul PNL - Facebook

Ludovic Orban a fost întrebat, duminică, după şedinţa Consiliului Naţional, dacă se aşteaptă şi la al treilea candidat la şefia PNL.

”E posibil. PNL este un partid democratic, în care nimeni nu a fost descurajat să candideze dacă are o ofertă serioasă pentru conducerea PNL. Mie personal nu m-a fost niciodată teamă”, a declarat Orban.

Întrebat dacă acest candidat ar putea fi Dan Motreanu, Orban a afirmat: ”Am mai văzut infrmaţii legate de alte candidaturi, dar să le aşteptăm”.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL. 

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, pentru a aproba calendarul alegerilor interne şi detaliile pentru Congres. Liderl PNL, LUdovic Orban, a afirmat că există un gentlemen's agreement între cei doi candidaţi, astfel încât competiţia s fie benefică pentru PNL. ”Salut, Florin, intrarea în cursă”, a afirmat Orban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Orban, întrebat dacă este posibil să apară şi al treilea candidat la şefia PNL: E posibil