Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Parlamentari de la PSD și AUR, filmaţi în timp ce votau la două mâini. "Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!"

Mai mulţi deputaţi de la PSD şi AUR sunt acuzaţi că au votat azi noapte la două mâini la amendamentele depuse la legea bugetului de stat pe 2021.

la 02.03.2021, 10:34
Mai mulți parlamentari de la PSD și AUR au fost prinși în timp ce votau la două mâini
Mai mulți parlamentari de la PSD și AUR au fost prinși în timp ce votau la două mâini - Facebook/Irineu Darău
  • Mai mulţi deputaţi de la PSD şi AUR au fost surprinşi în timp ce votau la două mâini.
  • Acuzaţiile vin de la deputaţi USR PLUS care au publicat pe Facebook mai multe înregistrări.
  • Luni spre marţi noapte au fost votate amendamente depuse la legea bugetului de stat pe 2021.

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a publicat înregistrări cu deputata PSD, Matilda Goleac, iar senatorul USR PLUS Irineu Darău a postat pe Facebook o filmare în care deputatul AUR Ciprian Titi Stoica votează în locul unui coleg. Şi deputatul USR PLUS Filip Havarneanu susţine că a surprins în flagrant un parlamentar AUR care a votat în locul unui coleg.

"FLAGRANT! La această oră târzie din noapte se votează în Parlamentul României, din greu, bugetul României. Complet ilegal, o doamnă deputat de la PSD, votează și pentru colega de bancă, cu încălcarea flagrantă a Regulamentului. Pur și simplu nu se pot abține să nu încalce legea pesediștii...Vai și amar. După ce au depus 3000 de amendamente la buget în bătaie de joc, nu se obosesc să le voteze. Cea care și-a lăsat cartela să voteze "singură" se numește Vicol-Ciorbă Laura-Cătălina. Am aflat cum o cheamă pe doamna de la PSD care a votat la 2 cartele, Matilda Goleac este numele ei și se pare că este la primul mandat. Învață repede...", a scris pe Facebook deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu, care a postat și două înregistrări video ce ar surprinde presupusele fapte.

 

"Târziu în noapte, încă dezbatem și votăm bugetul pentru anul 2021, într-o ședință prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!" este mesajul publicat de Irineu Darău.

"AUR FURĂ și îmi explică de ce este în regulă.  Al 3lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele. Repede au sărit și colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, așa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat și din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!" a acuzat şi Filip Havarneanu.

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Parlamentari de la PSD și AUR, filmaţi în timp ce votau la două mâini. "Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!"

Breaking News

Două plicuri suspecte, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Poliția e în alertă

Două plicuri suspecte, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Poliția e în alertă