Antena Meniu Search
x

Video PNL stă pe un butoi de pulbere: acuzaţii dure între Raluca Turcan şi Florin Cîţu. Cum "au dispărut" 2,7 miliarde de lei din banii de pensii şi cum se poate rezolva situaţia până vineri

Dacă în PSD au fost felicitări, PNL stă pe un butoi cu pulbere. Şi în război se vântură frânturi de adevăr care stârnesc panica. Raluca Turcan îi reproşează lui Florin Cîţu că a lăsat ministerul Muncii fără bani de pensii, ca să se poată lăuda cu realizările economiei.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 22.11.2021, 19:36

Vezi și

O dată ce vom avea un guvern cu puteri depline, fondurile pot fi suplimentate pentru bugetul de pensii. Aşa cum spune Raluca Turcan, ministrul Muncii, nu ar fi în acest moment bani pentru plata pensiilor, fondurile vor fi terminate vineri. Vorbim de 2,7 miliarde de lei, bani care au fost tăiaţi de la Ministerul Muncii la prima rectificare bugetară pentru ca premierul Florin Cîţu să dea bine în cifre pe Facebook, spunea Raluca Turcan, pe un grup intern al PNL.

Un guvern cu puteri depline poate debloca situaţia

Doar că atunci când a fost făcută această tăiere, a fost făcută şi o promisiune: că banii vor fi înapoiaţi la a doua rectificare bugetară. Problema e că deocamdată nu avem un guvern cu puteri depline care să facă această rectificare. Dacă joi vom avea un guvern deplin, cu siguranţă se va face şi suplimentarea pentru plata pensiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » PNL stă pe un butoi de pulbere: acuzaţii dure între Raluca Turcan şi Florin Cîţu. Cum "au dispărut" 2,7 miliarde de lei din banii de pensii şi cum se poate rezolva situaţia până vineri