Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ponta către Dăncilă, la moţiune: "E deja tautologic. Am zis tautologic să vă dau de lucru, să căutaţi pe Google" (Video)

Victor Ponta a lansat câteva atacuri la adresa premierului Dăncilă, în timpul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură.

de Cristian Ionescu

la 10.10.2019 , 13:36

Victor Ponta a lansat câteva atacuri la adresa premierului Dăncilă, în timpul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură.

Ponta a precizat că a discutat cu premierul despre o propunere pe care Dăncilă i-ar fi făcut-o şi anume revenirea la guvernare, precizând că a refuzat acest lucru.

Ponta: Dăncilă mi-a zis că pe 1 septembrie vine în Parlament, cu un guvern restructurat

Vezi și

Victor Ponta a făcut câteva comentarii acide la adresa Vioricăi Dăncilă, după ce a precizat că a refuzat o ofertă de ultimă oră de a face parte din guvernul restructurat.

"Dacă te superi că te refuză un bărbat nu e normal s-o spuneţi la microfon. Doamna Dăncilă vorbeşte despre ceva ce nu ştie, e deja tautologic acest lucru. Tautologic ca să vă dau de lucru acuma, să căutaţi pe Google", a precizat Ponta, de la tribuna Parlamentului.

Ponta a precizat că premierul Dăncilă i-a spus că pe 1 septembrie vine în Parlament, însă nu s-a gândit să întrebe care an.

"Doamna Dăncilă mi-a zis mie, personal, că pe 1 septembrie vine în Parlament, cu un guvern restructurat. E adevărat că nu mi-a trecut prin cap să o între pe 1 septembrie care an. Că, atunci când vorbeşti cu doamna Dăncilă, cifrele sunt o problemă"

De asemenea, Victor Ponta a făcut precizări şi despre recunoştinţa premierului.

"Şi pentru că vorbim de recunoştinţa la doamna Dăncilă, vreau s-o confirm. Chiar sunt un om rău că am pus-o pe listă, în 2014 ca europarlamentar, dar cred că un alt om rău, domnul Dragnea, a pus-o chiar prim ministru şi i-a fost mai rău decât mie. Să n-aveţi nevoie de recunoştinţa doamnei Dăncilă, că păţiţi ca Dragnea", a precizat Ponta.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri politice » Ponta către Dăncilă, la moţiune: "E deja tautologic. Am zis tautologic să vă dau de lucru, să căutaţi pe Google" (Video)