Antena Meniu Search
x

Premierul Ciolacu cere "toleranță zero față de bombardierii" de pe litoral. "Confundă plajele cu maidanul în România"

Premierul Marcel Ciolacu cere toleranță zero față de "așa zișii bombardieri" care ajung în această perioadă pe litoral. El a spus că polițiștii și jandarmii au toată susținerea pentru a face ordine, în contextul în care scandalurile de pe plaje s-au înmulțit

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 13:46

Vezi și

Marcel Ciolacu le-a transmis polițiștilor și jandarmilor că toleranța față de cei care fac scandal pe plajele de pe litoralul românesc trebuie să fie zero.

Premierul face un apel către turiști

"Vine weekendul și probabil iar stațiunile de pe litoral vor fi pline de turiști. Vreau să fac un apel către forțele de ordine: să fie foarte ferme în aplicare legii. Oamenii vor lege și ordine. Trebuie toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri care fac scandal și confundă plajele și drepturile cetățenești cu maidanul în România", a spus Ciolacu, potrivit Mediafax.

Premierul le-a transmis polițiștilor și jandarmilor că au toată susținerea sa, a Guvernului și a tuturor oamenilor "de bun simț" din această țară. Declarațiile vin în contextul scandalurilor din minivacanță, când mai multe persoane s-au bătut la Eforie și la Costinești. 

Bătăuşii de pe plaja din Costineşti, sub control judiciar

Marţi, în jurul orelor prânzului, în Costineşti a avut loc o bătaie generală între mai mulţi turişti, poliţişti şi jandarmi. În urma conflictului, şase agresori au fost încătuşaţi chiar pe plajă. Cei patru bătăuşi care care au provocat scandalul de proporții au fost puşi în libertate, după ce procurorii au decis să îi ţină sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Premierul Ciolacu cere "toleranță zero față de bombardierii" de pe litoral. "Confundă plajele cu maidanul în România"