Antena Meniu Search
x

Video Premierul Cîţu, după întâlnirea cu reprezentanţii Horeca: "Este o industrie care a suferit mult. Urmează o perioadă mai bună chiar începând de mâine"

Premierul Florin Cîţu s-a aflat la Suceava, unde a vizitat un centru ce vaccinare drive-trough şi s-a întâlnit cu reprezentanţii industriei Horeca.

de Redactia Observator

la 14.05.2021, 14:41

Declaraţii Florin Cîţu

- Foarte bună întâlnirea cu industria Horeca, este o industrie care a suferit în trecut şi vreau să-i încurajez pe oameni că urmează o perioadă mai bună şi pentru industrie chiar începând de mâine, dar mai multe de la 1 iunie. O să avem un sezon al turismului intern foarte bun anul acesta şi mă bucur să vin aici în zona în care deja a devenit a treia ca importanţă în turismul intern.

- Un slogan pe care îl voi duce mai departe: "Hai în Bucovina", şi îi încurajez pe toţi românii să vină aici, cei care vin acum va fi mai complicat, dar avem şi veşti bune.

- Strategia este ca eu să merg prin ţară, să vorbesc cu cei din Horeca şi să-i susţin. Am fost pe litoral, am venit aici, mai merg şi în altă parte. O să fie o strategie de promovare pentru toţi turiştii, de interior sau exterior. Ştiam problemele industriei Horeca, nu sunt noi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

- În primul rând avem varianta finală pentru autostrada A7 Paşcani-Siret. Acum ştim exact pe unde vor trece. Partea a doua, până la sfârşitul anului vom avea  şi studiu de fezabilitate pentru această porţiune. Finanţarea este cu fonduri europene pentru această porţiune.

- Un mod simplu de a descuraja achiziţia de autoturisme second hand este programul Rabla, prin care încurajăm să se cumpere maşini noi. Lucrăm la o soluţie, în discuţia cu Comisia Europeana am spus foarte clar, că descurajăm. Eu sunt adeptul măsurilor pozitive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Premierul Cîţu, după întâlnirea cu reprezentanţii Horeca: "Este o industrie care a suferit mult. Urmează o perioadă mai bună chiar începând de mâine"