Antena Meniu Search
x

Premierul Florin Cîțu, despre intrarea României în lockdown: Răspunsul meu foarte clar este că NU

Premierul Florin Cîțu a transmis, sâmbătă, că România nu va intra într-un nou lockdown, subliniind că numărul paturilor din spitale a crescut. De asemenea, șeful Executivului a făcut un apel către cetățeni, pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2.

de Redactia Observator

la 20.03.2021, 15:28

Florin Cîțu, premierul României
Florin Cîțu, premierul României - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Prim-ministrul Florin Cîțu a transmis, sâmbătă, într-un mesaj pe Facebook că țara noastră nu va intra într-un nou lockdown din cauza pandemiei de coronavirus,  în ciuda faptului că bilanțul zilnic a crescut din nou. Șeful Guvernului a mai adăugat că numărul paturilor în spitale a crescut. 

"Am participat la ședința tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat in privința pandemiei sunt îndeplinite.

Numărul paturilor din spitale  a crescut. Fac apel la români să respecte măsurile de protecție. Numai așa vom trece cu bine peste această perioadă. 

Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări. In perioada urmatoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii. 

Pe acelaşi subiect

Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou in lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU", a transmis Florin Cîțu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Premierul Florin Cîțu, despre intrarea României în lockdown: Răspunsul meu foarte clar este că NU