Antena Meniu Search
x

Premierul neagă existenţa unor tensiuni între el şi Dragnea: "Am aflat din nou lucruri noi despre mine"

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri că a discutat, în urmă cu o zi, cu Liviu Dragnea, 'constructiv' despre guvernare. El neagă existenţa unor tensiuni între el şi liderul PSD.

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri că a discutat, în urmă cu o zi, cu Liviu Dragnea, 'constructiv' despre guvernare. El neagă existenţa unor tensiuni între el şi liderul PSD.

 "Am citit şi eu ştirea că luni m-am certat cu domnul preşedinte Dragnea. Am aflat din nou lucruri noi despre mine. Luni n-am reuşit să vorbim, dar, dacă trebuie cumva, o să ne certăm ca să vă validăm ştirea. N-am apucat să ne certăm încă, nici luni şi nici ieri şi nici azi. Am stat de vorbă ieri, după evenimentul de la Ambasada Statelor Unite ale Americii, am stat de vorbă constructiv, nu numai cu el, împreună cu alţi colegi, despre cum aşezăm lucrurile pe linie de guvernare, fără niciun fel de ceartă. Îmi pare rău că vă dezamăgesc", a spus Tudose, într-o conferinţă de presă, după o vizită la Ministerul Transporturilor.

Şeful Executivului a făcut acest comentariu după ce a fost întrebat dacă poate confirma că în prezent există tensiuni între el şi Liviu Dragnea, atât pe marginea programului de guvernare, cât şi cu privire la o serie de numiri sugerate de PSD.

De asemenea, el s-a arătat optimist în ceea ce priveşte programul de guvernare.

Pe acelaşi subiect

"Nu sunt sceptic în ceea ce priveşte programul de guvernare, sunt optimist. Este singura şansă a României să iasă din zona în care e, să ne dezvoltăm", a spus Tudose, într-o conferinţă de presă, după o vizită la Ministerul Transporturilor.

Referitor la taxele anunţate, premierul a precizat că, în cazul în care la simulare ele vor da erori, nu vor fi introduse.

"Vom face toate simulările posibile. Dacă se vor dovedi că există şi variante bune, le vom aplica. Dacă simulările au ca rezultat faptul că nu se pot aplica, că fac mai mult rău decât bine, nu vor fi aplicate. (...) A fost un program de guvernare, unde spune că vom analiza posibilitatea introducerii unor taxe. Dacă aceste taxe, pe simulare, dau erori, nu le vom aplica. Dacă dau rezultate bune, le vom aplica", a punctat prim-ministrul.

Sursă: Agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Premierul neagă existenţa unor tensiuni între el şi Dragnea: "Am aflat din nou lucruri noi despre mine"