Antena Meniu Search
x

Premierul Viorica Dănilă, desculţă pe plaja din Sulina

Desculţă în nisip şi într-un kimono lejer, premierul Viorica Dăncilă a tranşat azi, cu zâmbetul pe buze, remanierea ministerială. Şi nu oricum, ci la un meci de ping pong cu ministrul de Finanţe, pe care l-a ameninţat, în glumă, că îl concediază.

de Redactia Observator

la 06.07.2019, 21:31

Vezi și

Desculţă în nisip şi într-un kimono lejer, premierul Viorica Dăncilă a tranşat azi, cu zâmbetul pe buze, remanierea ministerială. Şi nu oricum, ci la un meci de ping pong cu ministrul de Finanţe, pe care l-a ameninţat, în glumă, că îl concediază. Şefa Executivului a petrecut câteva ore într-o tabără pentru copii, la Sulina.

În ultima perioadă, Eugen Teodorovici a părut ministrul preferat al premierului. Iar la ping pong, gluma cu remanierea a dat roade. Până la urmă, Teodorovici a pierdut în faţa şefei sale.  

Viorica Dăncilă, de obicei îmbracată elegant, în costume deux pieces şi cu tocuri înalte, a apărut într-o rochie de vară, înflorată, ce seamănă mai mult cu un kimono. S-a plimbat în nisip şi a ţinut în mâini sandalele cu platformă. 

Premierul a povestit că la Sulina obişnuia să înoate în verile fierbinţi. 12 ani au lucrat părinţii ei în oraşul de la Dunăre. Iar ea a copilărit aici. Astăzi a testat puţin Marea Negră. A intrat cu picioarele în apă şi l-a invitat şi pe şeful Finanţelor să i se alăture. 

În turneul politic, premierul s-a oprit la Sulina pentru a participa la tabăra organizată de Guvern pentru copiii românilor din ţările aflate în jurul graniţelor. Viorica Dăncilă a urmărit de pe margine un meci de volei. 

Înainte de a pleca de la Sulina, premierul a fost şi ghid turistic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Premierul Viorica Dănilă, desculţă pe plaja din Sulina