Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Președintele Iohannis pleacă în SUA cu avionul de lux preferat în mijlocul scandalului legat de candidatura la Senat

În mijlocul scandalui legat de candidatura lui Klaus Iohannis la Senat pe listele PNL, președintele pleacă marţi în SUA cu un avion privat de lux, relatează BoardingPass. 

de Redactia Observator

la 23.09.2024 , 17:26

Președintele Iohannis pleacă în SUA cu avionul de lux preferat în mijlocul scandalului legat de candidatura la Senat Președintele Iohannis pleacă în SUA cu avionul de lux preferat în mijlocul scandalului legat de candidatura la Senat - Observator

Şeful statului va efectua o vizită oficială în Statele Unite începând cu 24 septembrie 2024. Potrivit BoardingPass, Iohannis va zbura fără escală spre New York cu un avion privat de tip Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg.

Este vorba de același avion cu care președintele Iohannis a zburat în mai și iulie anul acesta la Washington, în aprilie în Coreea de Sud şi în august la Chișinău.

Anul trecut același avion a fost închiriat pentru deplasările oficiale ale președintelui în Emiratele Arabe Unite şi pentru "turneul african" din Kenya, Tanzania, Capul Verde și Senegal.

Articolul continuă după reclamă

Iohannis merge la New York pentru a participa la cea de-a 79-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. Pe 25 septembrie va ţine un discurs la ONU începând cu 19:30, ora României, potrivit agendei oficiale. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri politice » Președintele Iohannis pleacă în SUA cu avionul de lux preferat în mijlocul scandalului legat de candidatura la Senat