Antena Meniu Search
x

Video Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu, prezenţi la ceremonia organizată la Bucureşti, în avans, pentru Ziua Independenţei SUA

Ziua Independenţei Statelor Unite ale Americii s-a sărbătorit în avans la Bucureşti. Dacă anul trecut ceremonia a fost una restrânsă, acum curtea Ambasadei a fost din nou plină de sute de invitaţi. Au fost prezenţi preşedintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîţu, dar şi lideri de partide sau şefi de instituţii.

de Larisa Bernaschi

la 01.07.2021, 22:08

Vezi și
  • Klaus Iohannis şi Florin Cîţu au susţinut discursuri la ceremonia organizată în curtea Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

245 de ani de la declararea independenţei au fost sărbătoriţi cu fast la Bucureşti, în prezenţa a sute de persoane.

Klaus Iohannis, Florin Cîţu şi însărcinatul în afaceri al Statelor Unite ale Americii au fost singurii care au ţinut discursuri şi au reafirmat partneriatul puternic dintre Statele Unite ale Americii şi România.

Preşedintele a afirmat că mesajul lui Joe Biden şi turneul recent pe care preşedintele Statelor Unite l-a avut în Europa reprezintă un mesaj puternic şi încurajator.

Premierul Florin Cîţu a vorbit şi despre cei 10 ani pe care i-a petrecut peste Ocean.

De la eveniment nu au lipsit liderii politici - Ludovic Orban sau Marcel Ciolacu, dar şi miniştri sau şefi de instituţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu, prezenţi la ceremonia organizată la Bucureşti, în avans, pentru Ziua Independenţei SUA