Antena Meniu Search
x

PRIMA REACŢIE a lui Tăriceanu după scandalul permisului de conducere: Cum explică preşedintele Senatului faptul că nu a stat la coadă

La cinci zile după ce a fost filmat când intra prin spatele clădirii DRPCIV ocolind coada de aproximativ 1.000 de persoane, pentru a-şi schimba permisul de conducere, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a dat explicaţii pentru prima dată pentru comportamentul său.

Vezi și

La cinci zile după ce a fost filmat când intra prin spatele clădirii DRPCIV ocolind coada de aproximativ 1.000 de persoane, pentru a-şi schimba permisul de conducere, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a dat explicaţii pentru prima dată pentru comportamentul său. 

El a declarat, la emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, că a vorbit să intre la începutul programului astfel încât să nu facă un gest ostentativ trecând prin faţă şi că astfel de lucruri încearcă să le gestioneze cât mai discret posibil.

”Dacă problema permisului meu de conducere ajunge o problemă de DNA, nu înțeleg de ce. În fine, nu îmi imaginez că o să fiu în asentimentul tuturor. Plec de la următoarea constatare: există în orice stat câteva funcții importante, unde oamenii au fost aleși să reprezinte statul și să se dedice în principal problemelor societății. Asta ar trebui să fie preocuparea lor principală. Nu statul la coadă. În toate țările se găsesc, legal, anumite pârghii, care să le permită să se dedicelor problemelor societății. E o problemă de gestiune a timpului. Da, am vorbit ca să merg înainte de începerea programului, să nu fac un gest ostentativ. Am dreptul la mașină cu antemergător, SPP și așa mai departe. Nu știu dacă am folosit vreodată. Pentru că nu vreau să deranjez” a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Explicaţiile pe care le-a dat Călin Popescu Tăriceanu vin pentru prima dată după ce un jurnalist de la News.ro l-a filmat când a fost să-şi reînnoiască permisul de conducere ocolind o coadă de aproximativ 1.000 de persoane prin spatele clădirii DRPCIV. La sediul serviciului de permise a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În tot acest timp, în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire chiar dacă, oficial, era ora deschiderii.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu face abuz de funcţia sa şi că, de când ocupă funcţii publice, nu îşi aminteşte să fi folosit antemergător deşi are dreptul legal. De asemenea, el a spus că îşi face cumpărăturile singur pentru gospodărie dar, când este vorba despre deplasări, se ocupă cabinetul său şi angajaţii SPP de rezervarea cazării a biletelor.

Mai multe anchete au fost declanşate după ce Călin Popescu Tăriceanu a beneficiat de tratament special pentru preschimbarea permisului de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » PRIMA REACŢIE a lui Tăriceanu după scandalul permisului de conducere: Cum explică preşedintele Senatului faptul că nu a stat la coadă