Antena Meniu Search
x

Primarul PSD al comunei Limanu nu vrea să-l primească pe premierul Florin Cîțu în Vama Veche, pentru că localitatea nu a primit banii ceruți

Primarul comunei constănțene Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, i-a transmis premierului Florin Cîțu că nu este binevenit în Vama Veche, unde șeful Guverului a spus că vrea să-și petreacă o noapte, deoarece localitatea nu a primit banii ceruți de la Consiliul Județean, condus de PNL.

de Redactia Observator

la 27.05.2021, 12:42

Florin Cîțu, premierul României
Florin Cîțu, premierul României - Facebook

"Cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în  Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici", a transmis primarul Daniel Gheorghe Georgescu.

Reacția acestuia vine după ce premierul Cîțu a spus că își dorește să petreacă o noapte în Vama Veche după relaxarea totală a măsurilor restrictive.

Primarul PSD susține că localitatea a primit de la Consiliul Județean doar 25.000 de lei pentru proiectele locale, o sumă echivalentă cu două salarii lunare ale președintelui de CJ și denunță o ”răzbunare politică” a liberalilor.

"Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni 25.000 lei! Este suma derizorie alocată  comunei Limanu de către Consiliul Județean Constanța! 

Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), cu peste 7.000 de locuitori și implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat că două salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente! 

Este aceasta o Românie normală? Este asta o dovadă de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum! 

Suntem conștienți că este doar o răfuială politică, o metodă din vremuri de tristă amintire, folosită doar de oameni cu caractere îndoielnice atunci când vor să  demonstreze o poziție de forță! 

Alocarea bugetară demonstrează clar că toate primariile PNL au primit sume considerabile, indiferent de dimensiunea localităților sau programele aflate în derulare. În schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii. Cum spuneam, o comună întreagă a primit pentru dezvoltare echivalentul a  două salarii încasate de șeful județului", a transmis primarul comunei Limanu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Primarul PSD al comunei Limanu nu vrea să-l primească pe premierul Florin Cîțu în Vama Veche, pentru că localitatea nu a primit banii ceruți