Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu președintele Iohannis la Kiev. Șeful statului, întâmpinat de vicepremierul ucrainean Olga Stefanișina

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, joi dimineață, la Kiev, unde se va întâlni cu liderul ucrainean Volodimir Zelenski, Emmanuel Macron, Olaf Scholz și Mario Draghi. Șeful statului a fost întâmpinat, în gara centrală, de o delegație condusă de vicepremierul Olga Stefanișina.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 11:54

Vezi și

"Astăzi, la Kiev, alături de colegii mei europeni, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi premierul Italiei, Mario Draghi, pentru a ne arăta sprijinul puternic şi solidaritatea deplină cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, şi poporul ucrainean. Această agresiune ilegală a Rusiei trebuie să înceteze!", a scris Iohannis, joi, pe Twitter.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a primit pe liderii europeni în cursul dimineţii, la Palatul Maryinsky, sediul Preşedinţiei, pentru discuţii considerate cruciale înainte de summitul european din 23 şi 24 iunie.

În jurul prânzului este programată o conferinţă de presă, urmată de un „prânz privat”. Totodată, liderii europeni ar urma să meargă în vizită la Irpin, orașul distrus de armata rusă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Primele imagini cu președintele Iohannis la Kiev. Șeful statului, întâmpinat de vicepremierul ucrainean Olga Stefanișina