Antena Meniu Search
x

Raluca Turcan, după ce a fost fotografiată fără mască: Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect

"Am solicitat să fiu amendată", este reacția Ralucăi Turcan, după ce a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu coronavirus.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 12:32

Raluca Turcan surprinsă fără mască
Raluca Turcan surprinsă fără mască - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a scris pe Facebook, după ce a fost fotografiată fără mască, la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, că a solicitat să fie amendată.

"Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Turcan spune că înțelege criticile, dar trebuie să explice și manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: "într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acțiunea de împădurire cu fotografii mai vechi,  cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată și direcția vădit manipulatoare a acestei situații", a mai spus ministrul.  

Aceasta face apel către cetățeni pentru a respecta în continuare regulile și măsurile anti-COVID.

"Este important să respectăm toți regulile, este important să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea noastră și pe a celor din jurul nostru. Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Raluca Turcan, după ce a fost fotografiată fără mască: Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect