Antena Meniu Search
x

Rareş Bogdan, după căderea Guvernului Orban: "România nu va încăpea din nou pe mâna ticăloşilor şi infractorilor"

Europarlamentarul Rareş Bogdan a oferit o reacţie extrem de dură, după ce Guvernul Orban a fost demis prin moţiune de cenzură.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.02.2020, 16:34

Rareş Bogdan dă asigurări că PNL câştigă alegerile anticipate
Rareş Bogdan mizează pe organizarea de alegeri anticipate - Facebook Rareş Bogdan

Europarlamentarul Rareş Bogdan a oferit o reacţie extrem de dură, după ce Guvernul Orban a fost demis prin moţiune de cenzură.

Deşi Guvernul Orban, girat de Partidul Naţional Liberal, a fost demis cu 261 de voturi date în favoarea moţiunii de cenzură depusă de PSD şi UDMR, Rareş Bogdan este convins că "România nu va încăpea din nou pe mâna ticăloşilor, infractorilor, baronilor, neocomuniştilor şi mincinoşilor din PSD".

Rareş Bogdan dă asigurări că "Partidul Naţional Liberal este un partid responsabil, iar parteneriatul avut cu preşedintele Klaus Iohannis funcţionează la cel mai înalt nivel".

Rareş Bogdan este de părere că "niciun om responsabil nu are ce să reproşeze PNL şi Guvernului Orban. Guvernul Orban 1 a fost demis doar pentru că a avut curajul să îşi asume ceea ce doresc 84% dintre români, vot în două tururi de scrutin pentru primari, o modalitate de vot care asigură legitimitate şi reprezentativitate suplimentară alesului local".

Rareş Bogdan merge chiar într-atât de departe încât să anunţe că alegeri anticipate ar urma să aibă loc pe 21 iunie, iar concluzia acestuia este că "am pierdut doar o bătălie, vă asigur că vom câştiga 100% războiul cu cei care şi-au bătut joc în ultimii 7 ani de România".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Rareş Bogdan, după căderea Guvernului Orban: "România nu va încăpea din nou pe mâna ticăloşilor şi infractorilor"