Antena Meniu Search
x

Război în PSD. Liviu Dragnea a vorbit despre remanieri, după CEx. Paul Stănescu ar putea fi vizat

Confruntarea celor două tabere din PSD s-a încheiat cu remiză, însă războiul nu s-a terminat. După ce a primit un vot covârşitor de susţinere din partea liderilor formaţiunii, Dragnea a vorbit despre remanieri.

Vezi și

Confruntarea celor două tabere din PSD s-a încheiat cu remiză, însă războiul nu s-a terminat. După ce a primit un vot covârşitor de susţinere din partea liderilor formaţiunii, Dragnea a vorbit despre remanieri. Primul vizat ar putea fi ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, unul dintre semnatarii scrisorii de la care a pornit întreg scandalul. Discuţiile vor fi purtate într-o nouă şedinţă CEx, după referendum.

După discuţiile maraton care au durat mai bine de 8 ore, contestatarii lui Liviu Dragnea nu au avut voturile necesare pentru a-l îndepărta de la şefia PSD. 

Au fost 53 de voturi pentru susţinerea lui Dragnea şi doar 8 pentru demitere. Liderul partidului s-a abţinut. 

Liviu Dragnea, presedinte PSD: Poate s-au gandit ca poate nimeni nu poate avea inconstienta mea sa se lase ciuruit in asemnea hal si sa continuie sa tarasca dupa el lupta cu acest monstru. 

Pe acelaşi subiect

Deşi au pierdut lupta, opozanţii lui Drganea spun totuşi că sunt mulţumiţi. Pentru prima dată au putut discuta cu seriozitate despre problemele din partid. 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Nu a mai avut nimeni acea timorare si cred ca este de bun augur. 

Adrian Tutuianu, vicepreşedinte PSD: Cred ca este inceputul unei normalitati si cred ca scrisoarea pe care noi am facut o si-a atins scopul. 

Liviu Dragnea, presedinte PSD: Nu sunt de acord cu ideea ca este prima sedinta in care se discuta serios in PSD. 

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a cerut excluderea din partid a Gabrielei Firea. Dar nu s-a ajuns la vot. De altfel, pentru niciunul dintre cei care l-au criticat pe liderul PSD nu au existat sancţiuni. Însă, surse politice susţin că este posibil ca vicepremierul Paul Stănescu să rămână fără portofoliul de ministru al Dezvoltării. 

Cert este că după referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie va exista un nou Comitet Executiv. Şi, posibil, remanieri în Guvern. 

Liviu Dragnea, presedinte PSD: Miniștri care se ascund, cărora le este frică de presă și care nu merg la emisiuni nu pot face parte dintr-un cabinet ce căuta acolo. Eu nu mai vreau să fiu purtătorul de cuvânt al ministerelor.

Ieri, Gabriela Firea spunea că şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar putea fi înlocuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » Război în PSD. Liviu Dragnea a vorbit despre remanieri, după CEx. Paul Stănescu ar putea fi vizat