Antena Meniu Search
x

Reacția Opoziției la demisia lui Cîmpeanu: "Un plagiator mai puțin în guvern"

Liderii USR și Forța Dreptei, Cătălin Drulă și Ludovic Orban, au reac ționat, joi seara, la demisia lui , Sorin Cîmpeanu. „Un plagiator mai puțin în Guvern”, transmite Drulă. Orban afirmă că ministrul Educațiai a demisionat „din inițiativa celui care l-a impus”, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 21:43

Reacția Opoziției la demisia lui Cîmpeanu: "Un plagiator mai puțin în guvern"
- Facebook

„Un plagiator mai puțin în guvern. N-a mai prins moțiunea USR de marți. Așteptăm și demisia celuilalt: Ciucă”, scrie pe Facebook liderul USR Cătălin Drulă. Și președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a reacționat.

„Mă îndoiesc că Sorin Câmpeanu s-a speriat de moțiunea depusă de noi cu cei de la USR. Dar, și-a dat demisia. Din proprie inițiativă, zice el. Din inițiativa altcuiva, zic eu. A celui care l-a impus. Este o victorie a părții <nealiniate> din media și din societate. Ceea ce ar trebui să dea încredere celor care pare că și-au pierdut speranța că se poate face o asanare morală a vieții publice”, transmite Orban.

Sorin Cîmpeanu a demisionat, joi, din funcția de ministru al Educației. „Am decis, din proprie inițiativă, să demisionez din funcția de ministru al educației”, transmite el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Reacția Opoziției la demisia lui Cîmpeanu: "Un plagiator mai puțin în guvern"