Antena Meniu Search
x

Reacția premierului Cîțu după demisiile miniștrilor USR PLUS: Analizez întâi situația politică în care ne aflăm

Miniştrii USR PLUS şi-au depus, marți, demisiile după ce premierul Florin Cîțu a anunțat că nu va demisiona din funcție. Șeful Guvernului a declarat că va analiza situația politică în care ne aflăm.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 15:12

Premierul Florin Cîțu
Premierul Florin Cîțu - Facebook

”Dați-mi voie să analizez și apoi vin cu un răspuns. Încă analizez situația politică în care ne aflăm”, a răspuns marți premierul Florin Cîțu când a fost întrebat despre demisiile miniștrilor USR PLUS.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Când o să iau o decizie, o să anunț. Nu am luat nicio decizie în acest sens. Eu în continuare mizez pe o guvernare de dreapta în România”, spune Cîțu, întrebat dacă va demite secretarii de stat propuși de USR PLUS.

Criza guvernamentală a fost generată, în 1 septembrie, de revocarea din funcţie a ministrului Justiţiei Stelian Ion. Premierul a motivat decizia prin refuzul ministrului Justiţiei de a aviza Programul de investiţii Anghel Saligny, văzut de Guvern şi PNL ca un program de dezvoltare locală, dar considerat de către USR PLUS ca o ”hoţie”, un program prin care premierul ”cumpără” voturi în lupta internă şi partid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Reacția premierului Cîțu după demisiile miniștrilor USR PLUS: Analizez întâi situația politică în care ne aflăm