Antena Meniu Search
x
LIVE

Reacția premierului Cîțu după demisiile miniștrilor USR PLUS: Analizez întâi situația politică în care ne aflăm

Miniştrii USR PLUS şi-au depus, marți, demisiile după ce premierul Florin Cîțu a anunțat că nu va demisiona din funcție. Șeful Guvernului a declarat că va analiza situația politică în care ne aflăm.

De Redactia Observator la 07.09.2021, 15:12
Premierul Florin Cîțu
Premierul Florin Cîțu - Facebook

”Dați-mi voie să analizez și apoi vin cu un răspuns. Încă analizez situația politică în care ne aflăm”, a răspuns marți premierul Florin Cîțu când a fost întrebat despre demisiile miniștrilor USR PLUS.

„Când o să iau o decizie, o să anunț. Nu am luat nicio decizie în acest sens. Eu în continuare mizez pe o guvernare de dreapta în România”, spune Cîțu, întrebat dacă va demite secretarii de stat propuși de USR PLUS.

Criza guvernamentală a fost generată, în 1 septembrie, de revocarea din funcţie a ministrului Justiţiei Stelian Ion. Premierul a motivat decizia prin refuzul ministrului Justiţiei de a aviza Programul de investiţii Anghel Saligny, văzut de Guvern şi PNL ca un program de dezvoltare locală, dar considerat de către USR PLUS ca o ”hoţie”, un program prin care premierul ”cumpără” voturi în lupta internă şi partid.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Reacția premierului Cîțu după demisiile miniștrilor USR PLUS: Analizez întâi situația politică în care ne aflăm

Breaking News

Două plicuri suspecte, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Poliția e în alertă

Două plicuri suspecte, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Poliția e în alertă