Antena Meniu Search
x

Video Restaurantele şi barurile din România, obligate să ofere apă gratis clienţilor care cer. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi

Restaurantele, barurile și cantinele din România sunt obligate să le ofere gratis apă potabilă clienților care vor cere asta.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 20:30

Vezi și

Legea a fost promulgată azi de preşedintele Klaus Iohannis. Iniţiatorii susţin că acest lucru este o normalitate în toate ţările europene şi că nu va reduce încasările companiilor care îmbuteliază apa de izvor. 

De cele mai multe ori, românii cer apă fie la cafea, fie după ce mânâncă. În restaurante sau baruri, costă de 3-4 ori mai mult decât în supermarket. Cu noua lege însă, apa potabilă o să fie oferită gratis clienţilor care cer acest lucru. 

Unii clienţi spun că dacă se duc la restaurant nu vor comanda apă de la chiuvetă. "Nu toată lumea bea apă de la robinet, ştiu persoane care nu ar bea niciodată. Dacă clientul respectiv bea 2 -3 litri de apă la masă, ce fac? Îi trag un furtun de la chiuvetă?", spune un român. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri politice » Restaurantele şi barurile din România, obligate să ofere apă gratis clienţilor care cer. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi