Antena Meniu Search
x

Video Scandal în coaliţie pe Codul Rutier. Lucian Bode şi Cătălin Drulă, ceartă pe holurile Parlamentului

Coaliţia de guvernare a tras pe linie moartă proiectul care relaxează sancţiunile pentru şoferi! Noua modificare a Codului Rutier ar fi eliminat articolul care definea comportamentul agresiv la volan, mai exact slalomul printre maşini. În prezent, şoferii teribilişti rămân fără carnet pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 08:40

Vezi și

O altă modificare îi viza pe şoferii vitezomani, prinşi de radar cu mai mult de 70 de kilometri la oră peste limita legală de viteză. Acestora li s-ar fi dat dreptul să conducă încă două săptămâni de la reţinerea permisului pe baza unei dovezi.

Scandal în coaliţie pe Codul Rutier

Noul Cod Rutier ar fi fost mai blând şi cu şoferii beţi sau drogaţi, cărora li s-ar fi redus perioada de suspendare a permisului de la 6 luni la 3 luni. Eventuala modificare a Codului Rutier a fost înfierată de la bun început de cei de la USR, care au făcut scandal până în ultima clipă. Catalin Drula si Lucian Bode s-au certat pe holurile parlamentului. 

Lucian Bode: Te-ai obișnuit să faci show și aici nu e bine. Te transformi în ce nu trebuie și nu e bine.

Pe acelaşi subiect

Cătălin Drulă: E o ipocrizie să mergeți la o ședință despre siguranța rutieră, în condițiile în care colegii dumneavoastră, în comisie, fac show împotriva Poliției Rutiere.

Lucian Bode: Dar de ce-mi spui tu că este o ipocrizie ce face ministrul de Interne? De când spui tu că ministrul de Interne face o ipocrizie?

Cătălin Drulă:  Păstrați un pic eticheta, că eu mă adresez conform rangului.

Lucian Bode: Auzi? Eu te cunosc înainte de rang. Să fii sănătos!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Scandal în coaliţie pe Codul Rutier. Lucian Bode şi Cătălin Drulă, ceartă pe holurile Parlamentului