Antena Meniu Search
x

Şedinţă a coaliţiie de guvernare. Liderii partidelor vor discuta despre cota progresivă - surse

Liderii partidelor din coaliţia de guvernare se vor reuni într-o şedinţă, luni, la ora 18,00, pentru a discuta despre noile măsuri fiscale pe care ar urma să le ia Guvernul, au informat surse politice.

de Redactia Observator

la 23.05.2022, 12:39

Şedinţă a coaliţiie de guvernare. Liderii partidelor vor discuta despre cota progresivă - surse
Şedinţă a coaliţiie de guvernare. Liderii partidelor vor discuta despre cota progresivă - surse - Hepta

Potrivit surselor citate, liderii PSD, PNL şi UDMR ar urma să discute la şedinţa care va avea loc la Palatul Victoria despre oportunitatea introducerii impozitului progresiv, dar şi despre un nou pachet de măsuri economice pentru companii care să intre în vigoare în a doua parte a acestui an.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vorbea în urmă cu câteva zile despre demararea în coaliţie a discuţiilor pentru un nou pachet de măsuri economice.

"Ne vom concentra ca majoritatea acestor programe să poată fi decontate din fondurile europene. Vrem să ajutăm firmele româneşti să reziste crizei energetice care pare să se prelungească. Vom încerca să punem la dispoziţie noi instrumente prin care să poată investi în energie, mai ales în energia regenerabilă", susţinea Ciolacu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Şedinţă a coaliţiie de guvernare. Liderii partidelor vor discuta despre cota progresivă - surse