Antena Meniu Search
x

Foto Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Decizia a fost luată de conducerea partidului, care ar fi avertizat-o în repetate rânduri că nu are un comportament adecvat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.02.2021, 20:22

Vezi și

Potrivit informaţiilor obținute de Observator, senatoarea Diana Ivanovici Şoşoacă a fost exclusă din partidul AUR din cauza atitudinii pe care a avut-o. A fost unul dintre cei mai vocali membri ai AUR, mai cu seamă în ultima perioadă, drept pentru care ar fi fost şi avertizată în mai multe rânduri. 

Colegii nu i-au tolerat petrecerile la care aceasta mergea, care ar fi adus un prejudiciu de imagine partidului.

Diana Șoșoacă a fost aleasă senator de pe listele AUR și și-a câștigat notorietatea militând împotriva restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Este şi preşedinta a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat însă va pierde această funcţie o dată cu excluderea din partid. Ea poate rămâne senator independent şi să se afilieze unui alt grup parlamentar.

Diana Șoșoacă, cu masca sub nas în fața lui Klaus Iohannis

Avocata Diana Șoșoacă a ținut masca de protecție sub nas în fața lui Klaus Iohannis, în timpul consultărilor de la Palatul Cotroceni, din decembrie 2020.

Fotografia cu liderii AUR, la Palatul Cotroceni, a fost postată pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Ulterior, ea a mers în Parlament în repetate rânduri fără mască de protecție iar conducerea Senatului a cerut DSP București să comunice dacă Diana Șoșoacă este exceptată de la purtarea măștii de protecție în spații închise și dacă bolile menționate în adeverința acesteia fac parte din categoria „bolilor care afectează capacitatea de oxigenare”.

Diana Șoșoacă, live pe Facebook de la o petrecere ilegală

Printre supărările colegilor ei din AUR s-ar număra și faptul că senatoarea Diana Șoșoacă a participat la o petrecere aniversară organizată într-un local unde nu era respectată distanțarea socială. Invitații se țineau în brațe și cântau, în același timp, la un singur microfon.

Atunci, senatoarea Diana Șoșoacă a transmis live, pe Facebook, cum se distrează împreună cu mai mulți prieteni cântând "Treceti batalioane romane Carpatii". 

Ca urmare a apariției acestor imagini, Inspectoratul de Politie Judetean Iași a anuntat deschiderea unei anchete, petrecăreții fiind acuzați că n-au respectat normele sanitare pentru prevenirea COVID-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR