Antena Meniu Search
x

Sorin Grindeanu se află la Palatul Victoria, unde discută cu premierul Tudose

Fostul premier Sorin Grindeanu se află, la această oră, la Palatul Victoria, unde discută cu şeful Executivului, Mihai Tudose, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Fostul premier Sorin Grindeanu se află, la această oră, la Palatul Victoria, unde discută cu şeful Executivului, Mihai Tudose, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Premierul Mihai Tudose a confirmat, în 24 august, la Antena 3, că fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, spunând că a vorbit cu acesta "şi la nivel personal, şi politic, într-o echipă de partid", şi că discuţiile sunt avansate, iar numirea lui Grindeanu ar fi un "element benefic" pentru ţară.

Întrebat dacă fostului premier Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public, în ultima perioadă, Mihai Tudose a confirmat şi a spus că discuţiile cu acesta sunt destul de avansate, aşteptând acum să se întoarcă din concediu cu familia.

"Am vorbit şi la nivel personal, şi politic, şi într-o echipă de partid. (...) Domnul Grindeanu a fost premierul României timp de şase luni, cu un bagaj acum de informaţii şi cu experienţă", a afirmat Tudose.

El a mai spus că discuţiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la începutul lunii septembrie şi că numirea lui Grindeanu într-un astfel de post ar fi "un element util pentru ţară".   

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat joi că i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu funcţia de consul sau ambasador în Chişinău: "Nu am făcut aşa ceva”.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Sorin Grindeanu se află la Palatul Victoria, unde discută cu premierul Tudose