Antena Meniu Search
x

Stelian Ion, ministrul Justiţiei, a fost revocat de Florin Cîţu: "Nu voi permite ca poporul român să fie şantajat"

Stelian Ion nu mai este ministrul Jusţitiei. Florin Cîţu l-a revocat pe Stelian Ion după ce acesta nu a fost de acord cu proiectul "Anghel Saligny".

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 21:37

Stelian Ion, ministrul Justiţiei, a fost revocat de Florin Cîţu: "Nu voi permite ca poporul român să fie şantajat"
- Hepta

Florin Cîţu a anunţat că a trimis deja cererea de revocarea preşedintelui Klaus Iohannis şi că urmează să facă o propunere pentru postul de ministrul al Justiţiei. Premierul a mai spus că nu va mai accepta miniştri care să şantejeze şi care să se opună reformelor şi progreselor. De asemenea, Cîţu a avut un mesaj şi pentru colegii de coaliţie, USR - PLUS: nu şi-ar dori ca aceştia să iasă de la guvernare.

"Am trimis decizia de revocare a domnului Stelian Ion domnului preşedinte Klaus Iohannis. Nu voi accepta miniştri care să se opună modernizării României. Nu voi permite ca poporul român să fie santajat. Nu voi mai accepta pe nimeni în Guvern care să şantajeze. România trebuie modernizată. Îmi asum această decizie. Îmi doresc ca USR Plus să nu iasă de la guvernare. Această coaliţie este datoare să ofere reforme românilor", a declarat Florin Cîţu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Stelian Ion, ministrul Justiţiei, a fost revocat de Florin Cîţu: "Nu voi permite ca poporul român să fie şantajat"