Antena Meniu Search
x

Traian Basescu se rupe de PDL: "Adio! Noi astazi ne-am despartit definitiv. Ma voi dedica unei alte constructii de dreapta"

Dupa Conventia PDL, presedintele Traian Basescu si-a anuntat ruperea de Partidul Democrat Liberal intr-un material video postat pe retelele de socializare.

Vezi și

In filmuletul de pe Facebook, presedintele Basescu arata ca nu mai este o moara piatra de moara pentru PDL, dar nici PDL pentru el. Acesta a mai specificat si ce va face pe viitor: se va dedica unei noi constructii de dreapta.

“Am vazut finalul Conventiei PDL, cred ca am fost cinstit cu acest partid. Am spus ca dupa aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul in care nu au inteles sa fie democrati, ma face sa spun acum, definitiv si pentru totdeauna: Adio, partid democrat! Astazi ne-am despartit, ei nu mai sunt o piatra de moara pentru mine, eu nu mai sunt o piatra de moara pentru ei. Ma voi dedica unei constructii unei alte solutii de dreapta, cu oameni care nu fug cu urne, cu oameni care accepta dreptul democratic al constructiei si vreau sa stiti ca nu voi face nimic pentru a aduce alaturi de mine vreo bucatica din PDL. PDL a demonstrat ca poate fi tinut pe directie democratica atata timp cat a stiut de un lider autoritar, imediat ce au simtit ca pot fi singuri, aripa FSN-ista a rabufnit iar Conventia de astazi este proba ca 50% din partid este inca ancorat in naravurile FSN. Adio, PD! Adio, PDL! Noi astazi ne-am despartit defenitiv. Aveti drumul vostru iar eu il am pe al meu.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Traian Basescu se rupe de PDL: "Adio! Noi astazi ne-am despartit definitiv. Ma voi dedica unei alte constructii de dreapta"